Sobre aquest lloc web

Sobre la visualització

En el procés de construcció d’aquest lloc web s’han seguit els estàndards de programació internacionals. Garantim, doncs, la correcta lectura en qualsevol plataforma, sistema operatiu i navegador que accepti els estàndards actuals.

Propietat i ús dels continguts

La propietat de tots els continguts escrits, imatges i gràfics que hi ha en aquest lloc web és d’Aeconsa. Els continguts gràfics, imatges i fotografies no es poden reproduir o distribuir lliurement. Tingueu en compte que la informació que apareix en aquest lloc web no és vinculant i pot canviar sense avís previ.

Privacitat en la navegació

En aquest lloc web fem servir galetes (cookies) només per a personalitzar i millorar la vostra visita com ara, per exemple, recordar el vostre idioma favorit per a visitar el web. En cap cas les fem servir per a obtenir informació que no estigui relacionada amb el propi ús d’aquest lloc web.

La teva privacitat

Llei de protecció de dades

Segons la Llei orgànica 15/99 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us fem saber que les dades que ens faciliteu mitjançant aquest lloc web passaran a formar part d’un fitxer propietat d’Aeconsa amb la única finalitat de poder-vos oferir els nostres serveis. Per exercir el vostre dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició contacteu amb Arturo Sánchez Garcia, Avinguda de sarrià 60, entresol 2n. Barcelona.

La teva privacitat ens preocupa. A Aeconsa som contraris al correu no desitjat o spam.

Treballem en el sector de la indústria alimentària i en la del medi ambient.


Aeconsa

Avinguda de Sarrià 60, entresòl 2ª
08029 Barcelona
Tel. 93 534 36 67
aeconsa@aeconsa.com

Aeconsa »