Jornada de compostatge i fertilització en agricultura ecològica

Fa temps, que tenim aquest bloc abandonat. Esperem que no sigui per massa temps. Es important anar donant notícies que siguin d’interès en el nostre sector.

Avui us portem un avís d’un curs que es portarà a terme el proper dia 24 de març a Constantí sobre “Compostatge i fertilització en agricultura ecològica” Ho organitza el DAR en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica. La jornada es farà a l’Escola de Capacitació Agrària de Más Bove i en ella col”labora l’ADV Ecològica Gent del Camp. Us transcrivim el que diu el Departament en el seu Butlletí:

“En aquesta jornada es pretén donar a conèixer els aspectes bàsics a tenir en compte abans d’iniciar un conreu de una parcel·la. Un dels primers és saber i determinar la fertilitat del sòl (qualitat resultant de la interacció entre les seves característiques físiques, químiques i biològiques), i la manera com es pot millorar-la mitjançant les aportacions de compost (reciclatge de residus orgànics mitjançant un procés control de fermentació).  Aquesta actuació està cofinançada pel fons FEDER de la Unió Europea i es realitza ene l marc del projecte REDBIO EFA 10/08 del Programa de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra (POCTEFA) 2007-2013.”

Esperem que sigui del vostre interès

Envia un comentari


Aeconsa

Avinguda de Sarrià 60, entresòl 2ª
08029 Barcelona
Tel. 93 534 36 67
aeconsa@aeconsa.com

Aeconsa »